Cases

Partners met ambitie waar we trots op zijn

Praatjes vullen geen gaatjes. We zeggen niet alleen dat we uw ambities waar kunnen maken, we weten dat we het kunnen!  Graag laten we u kennismaken met een kleine selectie van onze partners met ambitie, ieder met een eigen doelstelling en verhaal. Wilt u weten wat we voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Easydek

Easydek

Easydek, opgericht in 2005, is in ruim 10 jaar tijd uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf binnen de bouwbranche. Kwalitatieve producten leveren, goed en eerlijk advies geven en flexibele service bieden zijn de kernwaarden van het bedrijf.

Easydek heeft in de eerste instantie House of Ambition ingeschakeld om de online presence op de schop te nemen. De website die er stond voldeed niet meer aan de standaarden van deze tijd en maakte ook de ambities niet waar. De ambities van Easydek waren tweedelig: enerzijds moesten bestaande afnemers op een eenvoudige manier de specificaties en toepassingen van de producten kunnen vinden op de website, zodat het serviceteam werd ontlast. Anderzijds moest de website potentiële klanten aansporen hun gegevens achter te laten, zodat het salesteam opvolgbare leads had. Beide ambities werden met de lancering van de website waargemaakt, zo bleek uit de daling van het aantal vragen aan het serviceteam over de producten en de toename van het aantal binnenkomende leads.

Al snel werd House of Ambition ook ingeschakeld om binnen een aantal interne zaken orde te scheppen. Zo hebben we een telefoontool ontwikkeld die het salesteam ondersteunt bij het afnemen van telefonische orders, zodat alle essentiële informatie om een order tot een goed eind te brengen in het systeem opgeslagen wordt. Daarnaast wordt het salesteam met deze tool gestimuleerd om vragen te stellen die de ordergrootte mogelijkerwijs doen vergroten.

De samenwerking met Easydek is in de loop van de tijd verder geïntensiveerd. Zo dragen wij inmiddels ook zorg voor de uniformiteit van de huisstijl in alle uitingen van het bedrijf. Daarnaast onderhouden we de sociale mediakanalen en creëren we succesvolle marketingcampagnes. Al met al een vruchtbare samenwerking tussen beide partijen.

Bekijk case

Crossfit Bink 36

Crossfit Bink 36

Crossfit stijgt in populariteit in ons land. Het uit Californië overgewaaide concept slaat aan bij het Nederlandse publiek. Sportscholen die Crossfit aanbieden, de zogenaamde ‘boxes’, schieten als paddenstoelen uit de grond. De mannen van Crossfit Bink 36 waren een van de eerste ondernemers die dit concept naar Nederland haalden. Inmiddels zijn ze uitgegroeid tot een begrip in de regio Den Haag. Na verloop van tijd bleek dat hun online presence niet dezelfde kwaliteit uitstraalde als hun Crossfitbox. Ze hebben House of Ambition gevraagd om hier een oplossing voor te vinden.

In nauwe samenwerking met de opdrachtgever heeft ons team van specialisten binnen een strakke planning een nieuwe website ontwikkeld. De ambitie van de opdrachtgever was het bereiken van bewoners van de regio Den Haag die fitter willen worden. Op de website werd de nadruk gelegd op het aanvragen van een gratis proefles; de ervaring leerde namelijk dat als men eenmaal een proefles had gedaan, zij ook vaak lid werden. Het aantal leads dat binnenkwam, vrijwel direct na de lancering van de website, overtrof alle verwachtingen.

Na verloop van tijd is de website verder uitgebreid, om ook binnen de bedrijfsvoering een efficiëntieslag te slaan. Veel administratieve taken die eerst handmatig in Excel bestandjes werden gedaan, zijn nu volledige geautomatiseerd met een aantal slimme modules op de website. Zo is het mogelijk voor ieder lid om in te loggen op hun persoonlijke account, zich in te schrijven voor een cursus en hun persoonlijke rooster in te zien.

Onze gezamenlijke inspanningen hebben ervoor gezorgd dat het aantal leden binnen een jaar na de lancering van de website is verdubbeld. En inmiddels is vertienvoudigd. Zelfs in tijden van Corona hebben we actief kunnen werken aan het verbeteren van het interne proces. House of Ambition blijft nauw betrokken met deze partner, zodat ook in de toekomst de ambities waargemaakt kunnen worden.

Bekijk case

Ambachtsbakker

Ambachtsbakker

Ambachtsbakker is een landelijke organisatie van lokale warme bakkers. Warme bakkers die toegewijd zijn aan het vak, alleen met de beste grondstoffen werken en brood en banket in eigen bakkerij en op ambachtelijke wijze bereiden. De aangesloten bakkers delen vakkennis, wisselen recepturen uit en maken gezamenlijk promotie. Bij de Ambachtsbakker staat de lokale bakker en de lokale consument centraal. Iedere Ambachtsbakker heeft op deze manier een assortiment dat aansluit op lokale wensen en smaken.

Door de krachten te bundelen maakt Ambachtsbakker het mogelijk voor kleine ondernemers om zich via diverse kanalen op een professionele manier te uiten. House of Ambition is ingeschakeld om de online webwinkel te ontwikkelen. Omdat Ambachtsbakker de belangen behartigd van bakkers verspreid over het hele land, zijn er grote verschillen in het assortiment en de huisstijl. House of Ambition heeft een collectief technisch platform ontwikkeld waarin het mogelijk is voor iedere bakker om zijn of haar webshop op een eigen manier in te richten. Op die manier herkent de klant duidelijk de huisstijl van de bakker en komt het online assortiment overeen met de producten die in de winkel worden verkocht. Dit platform is ontworpen met gebruiksvriendelijkheid als hoogste prioriteit, zodat de bakkers op een eenvoudige manier hun webwinkel actueel kunnen houden. Via dit platform komen inmiddels vele honderden orders per dag binnen bij de diverse aangesloten bakkers.

Bekijk case
Benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen doen?

Wij bieden oplossingen voor het verbeteren van bedrijfsprocessen, marketing en sales aan de hand van de ambities van uw organisaties. Of het nu gaat om het ontwikkelen van een nieuwe website, het verzorgen van de online marketing van uw bedrijf of het verbeteren van de interne processen van uw bedrijf; wij hebben de kennis en vaardigheden in huis om dit voor u te ontwikkelen.

Amersfoortsestraat 15 3769 AD Soesterberg
085 - 303 59 50
Whatsapp