Klant: Easydek Jaar: 2017 Onze werkzaamheden: Website, Marketing,

De #1 in tijdelijke bescherming, van tapijt tot parket en van gietvloeren tot natuursteen.

Easydek Beschermtechniek BV is een onderneming die gespecialiseerd is in het tijdelijk afdekken en beschermen van kwetsbare ondergronden.

Easydek produceert en verkoopt een uitgebreid assortiment beschermmaterialen.

Binnen Easydek was veel achterstallig werk qua marketing. Er was een verouderde website, er waren her en der wat folders en brochures, maar er zat geen lijn in het hele verhaal.

Easydek's

Visie, Missie en Kernwaarden

Als eerste is daarom werk gemaakt om een heldere visie, missie en doelstelling te maken. D.m.v. een aantal werksessies, heeft House of Ambition BV de kernwaarden naar boven gehaald. Deze kernwaarden zijn belangrijk om keuzes te kunnen maken. Ze bepalen uiteindelijk het beleid van de organisatie.Nadat de kernwaardes en de visie/missie helder was, hebben we met de organisatie een doelstelling geformuleerd. Ook hiervoor zijn in een aantal heisessies, de belangrijkste doelstellingen boven water gehaald en kaders en focuspunten geformuleerd over hoe deze doelstellingen te behalen.

Strategisch plan Daarmee hebben we een grote stip op de horizon kunnen zetten, en kaders bepaald, om deze doelstellingen te behalen. Daarna is er gekeken welke tactische keuzes er gemaakt kunnen worden om de doelstellingen te behalen. Waarbij de Focus ligt op een aantal hoofdthema’s. 1. Een consistente huisstijl in alle uitingen 2. Een nieuwe website 3. Gestructureerde online marketing


Herkenbare

Huisstijl

Allereerst is er een huisstijl ontwikkeld, die past bij het bedrijf en aansluit bij de kernwaarden en de doelgroep. Deze huisstijl is vastgelegd in een huisstijl handboek, zodat ook voor onbekende situaties er een richtlijn is over het toepassen van een consistente huisstijl, zodat de herkenbaarheid van het merk Easydek sterk blijft.

Wilt u ook consistentie in de uitingen van uw onderneming? Of bent u toe aan een redesign van uw merk? Neem contact op


Meertalige

Website

Voor de website is goed gekeken wat bezoekers op een website zoeken en hoe daar optimaal een website voor gemaakt kan worden, die de informatie van Easydek ontsluit. Het genereren van aanvragen is het belangrijkst. Daarnaast is het ook wenselijk dat de website voldoet aan de huisstijl en dat de website snel laadt, goed gevonden wordt en werkt op pc’s en mobiele apparaten. De website is daarnaast meertalig.

Wilt u ook een professionele website die meer leads genereert en beschikbaar is in meerdere talen? Neem contact op.


Schaalbare

Webshop

Naast de corporate website is er ook een webshop ontwikkeld op het krachtige opensource platform : Sylius. Sylius is een professioneel webshop platform, waarmee snelle en schaalbare webshops te bouwen zijn. Sylius integreert goed met diverse andere API’s van bijvoorbeeld een betaalprovider, een vervoerder of custom webhooks.

Wilt u ook een professionele webshop, die schaalbaar en klaar voor de toekomst is? Neem dan contact op met House of Ambition BV voor een demo.

Online marketing

SEO/SEM

Voor Easydek ligt er ook een uitgebreid online marketing plan klaar. Met structurele aanwezigheid op belangrijke kanalen zoals zoekmachines, (SEO/SEM) socialmedia, email. Hiervoor heeft House of Ambition diverse software die het ontwerpen, genereren en inplannen van online marketing campagnes een stuk makkelijker maakt.

Benieuwd hoe wij uw online marketing structuur geven? Ga het gesprek aan.


Offline marketing

Drukwerk

Easydek leunt ook nog op een sterke aanwezigheid in het offline domein. Denk aan DM-mailings, advertising, folders, beurzen etc. Speciaal hiervoor heeft House of Ambition een systeem ontwikkeld die vanuit een eigen ontwikkeld PIM systeem diverse uitingen automatisch genereert. Er is een custom koppeling gemaakt met Photoshop zodat folders, flyers, labels, etc automatisch gegeneerd kunnen worden.

Benieuwd naar de werking van dit systeem? House of Ambition geeft een graag een demonstratie.


Leads genererende

Campagnes

House of Ambition BV is gespecialiseerd in het genereren van online Leads voor Easydek. Wij focussen ons op de ideale doelgroep(en) en zorgen dat Easydek op het juiste moment in beeld is als uw doelgroep uw product of dienst nodig heeft. Voor Easydek bouwen wij specialistische landingspagina’s, die we iteratief optimaliseren en waarmee we niet alleen zorgen voor een maximaal aantal leads, maar daarbij ook de kwaliteit van leads opschroeven. Daarnaast kijken we ook naar Lead Maximalisatie, zodat Easydek een maximaal aantal geoptimaliseerde leads heeft, die daarna door sales opgevolgd kan worden.

Wilt u ook meer of betere leads? Laat House of Ambition naar uw campagnes kijken.


Custom software

Tools

De aanvragen en leads die Easydek binnenkrijgt, worden automatisch voorzien van volgnummers, waarmee uiteindelijk ook de sales / omzet / marge van een leads gevolgd kan worden. Hiermee krijgt Easydek inzicht in de effectiviteit van de diverse campagnes. De leads worden opgevolgd en hierbij wordt een door House of Ambition ontwikkelde tool gebruikt om de leads optimaal op te volgen. Inmiddels is dit (beta)product ook in gebruik bij andere organisaties.

Daarnaast ontwikkelt House of Ambition BV ook maatwerk software die praat met Exact of elke ander boekhoudsysteem. Daarbij ontsluiten we de API van Exact en brengen eigen logica aan, om dieper inzicht te krijgen in customer-behaviour en trends.

“Dankzij de gestructureerde marketing van House of Ambition BV kan ons bedrijf blijven groeien. Met die groei komen nieuwe uitdagingen, waar House of Ambition ook oplossingen voor bied, zoals het optimaliseren van het sales proces.”


Bij dit project

Gebruikte technieken

Mollie

Sendgrid

PHP

MySQL

Sylius

Exact API