Werkwijze

Een transparante en inzichtelijke werkwijze, waarin we u bij elke stap van het proces op de hoogte houden.

Intake

Heeft uw bedrijf ambities? Graag denken wij met u mee om de beste strategie te bepalen. Onze strategist komen bij u langs om uw ambities in kaart te brengen. Met ons team van experts schrijven we een gezamenlijk plan van aanpak en ontwikkelen we een concept.

Ontwerp

Na het bepalen van de strategie en een sterk operationeel plan, beginnen onze grafische vormgevers en ontwikkelaars te bouwen. Afhankelijk van uw ambities ontwerpen we een maatwerk product of gebruiken we een van onze reeds ontwikkelde tools. 

Techniek

Nadat de grafische uitgangspunten gedefinieerd zijn, wordt de techniek toegevoegd. De techniek zorgt voor een goede vindbaarheid in de zoekmachines en bepaalt de weg die een bezoeker aflegt. De Customer Journey is van groot belang bij het soepel doorlopen van het 'aanvraag'-proces. Uiteraard ook mobielvriendelijk!

Operationeel

In deze fase worden techniek en ontwerp samengevoegd. Feitelijk ontstaat nu het eindproduct. Volledig werkend en geoptimaliseerd om te voldoen aan uw doelstellingen.

Inhoud

De voorlaatste stap is daadwerkelijk invulling geven. Het toevoegen van teksten, foto's en video's s uiteraard een cruciaal onderdeel van het proces. Ook hier bieden wij ondersteunende diensten. 

Live & Review

Nadat de inhoud is gerealiseerd, gaat we live! Een mooi moment om nu eindelijk de vruchten van uw investering te kunnen plukken. Periodiek reviewen we de uitkomsten en waar nodig optimaliseren we uw online systeem. 

Benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen doen?

Wij bieden oplossingen voor het verbeteren van bedrijfsprocessen, marketing en sales aan de hand van de ambities van uw organisaties. Of het nu gaat om het ontwikkelen van een nieuwe website, het verzorgen van de online marketing van uw bedrijf of het verbeteren van de interne processen van uw bedrijf; wij hebben de kennis en vaardigheden in huis om dit voor u te ontwikkelen.

Amersfoortsestraat 15 3769 AD Soesterberg
085 - 303 59 50
Whatsapp