Klant: Smink Kok Lentink Jaar: 2022 Onze werkzaamheden: Design, Webdesign,

Weer helemaal van nu en toekomstbestendig

Smink Kok Lentink. Officieel een accountantskantoor, stiekem net zo ondernemend als de ondernemers die ze helpen. Een groep accountants en adviseurs die kort op de bal zitten en duidelijke taal spreken. En daarbij gewoon doen wat hun klanten helpt. Wij trokken deze identiteit door naar de website.

Moderniseren

Doelstelling

Smink Kok kwam bij ons met de vraag de website zowel te moderniseren als meer identiteit mee te geven. De huidige website was zowel iets verouderd als weinig zeggend. Challenge accepted. Na wat schetsen, gesprekken en het opzetten van een huisstijl voor de website op basis van het bestaande logo gingen we aan de slag met bouwen.


Integratie

Website

Naast het visuele aspect van de website en het overdragen van de identiteit van Smink Kok waren er ook wat kleine technische uitdagingen. Een nieuwsmodule waar zowel zelf nieuws geplaatst kan worden maar ook dagelijks nieuws opgehaald wordt vanuit 'Accountants Portal'. Dit nieuws verschijnt dan niet alleen op de website maar wordt ook automatisch doorgepost op de LinkedIn van Smink Kok Lentink.

Identiteit

Laten zien

Het hele plaatje komt samen in de website. Waar Smink Kok voor staat, wat ze bieden, welke vacatures ze hebben etc. Het draagt de identiteit uit waar Smink Kok zo trots op is.

De ontwikkeling ging soepel en zonder grote uitdagingen. Precies waar we goed in zijn, een bedrijf online op de kaart zetten.


Gebruikte technieken

Bij dit project

MySQL

PHP

SendGrid