Diensten

Werken aan uw ambities, zonder zorgen.

House of Ambition stelt zich ten doel MKB-bedrijven te ondersteunen in hun online sales- en marketingprocessen. Alle ondernemers lopen op een gegeven moment tegen bepaalde drempels aan binnen hun eigen organisatie. Te klein voor het laken, maar te groot voor het servet. Wel weten wat belangrijk en nodig is, maar niet op dat moment de kennis, capaciteit en focus hebben om zich bezig te houden met online activiteiten. De dagelijkse werkzaamheden zorgen ervoor dat u wordt opgeslokt met dringende, maar niet altijd belangrijke zaken.

 

"House of Ambition: Genereert aandacht, leads & sales "

 

House of Ambition wil graag op dat moment inspringen en die organisaties ondersteunen bij het zetten van de volgende stap. Zie House of Ambition als een externe sales- en marketingafdeling. Samen met de organisatie ontwikkelt House of Ambition de o zo bekende visie en missie. Het vaststellen van kernwaardes vormt een belangrijk kader waarbinnen we zullen opereren. House of Ambition ontwikkelt vervolgens concepten die aansluiten bij de door u gezochte doelgroepen en vertaalt deze vervolgens naar krachtige online activiteiten. Het genereren van nieuwe prospects tegen lage kosten is waar het mee begint.

groei d.m.v. leadsDaarnaast biedt House of Ambition zeer simpele (online) tools waarmee het opvolgprocess van aanvraag tot order verbeterd. Meer aanvragen tegen lagere kosten, met een hoger slagingspercentage. 

 

House of Ambition - Voor organisaties met ambitie.

 

Klik hier om contact met ons op te nemen.

20+

jaar ervaring

169+

partners met ambitie geholpen

>48k

conversies

Services

Web

U wilt een website of webwinkel die aansluit bij uw doelgroep en die ervoor zorgt dat uw mailbox overstroomt met aanvragen of bestellingen. Daarnaast wilt u dat uw website voorzien is van de nieuwste technieken, geschikt is voor mobiele apparaten, geoptimaliseerd is voor zoekmachines en die voldoet aan de meest recente wetgeving.

Marketing

Online marketing die uw doelgroep weet te bereiken en te activeren. Laat uw eigen medewerkers doen waar ze goed in zijn, dan zorgen wij voor de online marketing van uw organisatie. Meten is weten, wij houden de effectiviteit van uw campagnes nauw in de gaten.

Tools

Wij zijn meer dan websitebouwers en online marketeers. Met regelmaat komen wij bedrijfsprocessen tegen die met een tikkeltje automatisering een stuk efficiënter en leuker gemaakt kunnen worden. Wij bouwen slimme software die processen in uw organisatie stroomlijnt. Wij hebben een aantal direct inzetbare tools op de plank liggen, maar kunnen ook voor uw specifieke situatie een maatwerk tool ontwikkelen. Hieronder volgen een aantal voorbeelden van reeds ontwikkelde tools. 

 Beurstool

Op een beurs kunnen bezoekers snel en eenvoudig informatie achterlaten in een digitaal formulier. Dit scheelt veel invoerwerk.

Vacature / werkenbij

Overtuig nieuwe werknemers te solliciteren door een aantrekkelijke werkenbij _uw organisatie te ontwikkelen

 Telefoontool

Door vragen te bundelen, de ordenen en digitaal beschikbaar te maken, halen call-agents het maximale uit hun gesprekken.

 Fotoactie

Een van de tools die wij aanbieden waarmee onze partners met ambitie aan klantenbinding kunnen doen.

 Tijdregistratie

Deze tool gebruikt NFC-technieken om tijdregistratie eenvoudig en snel te maken. Gegevens zijn via de cloud inzichtelijk.

 Kassa

Een kassasysteem die het mogelijk maakt de producten op de webwinkel te koppelen met de producten in de fysieke winkel

 Assetti

Assetti maakt het mogelijk om uw handelswaar op een centrale plek in meerdere talen te specificeren, zodat deze snel in diverse uitingen gebruikt kunnen worden.

Wij bieden oplossingen voor het verbeteren van bedrijfsprocessen, marketing en sales aan de hand van de ambities van uw organisaties. Of het nu gaat om het ontwikkelen van een nieuwe website, het verzorgen van de online marketing van uw bedrijf of het verbeteren van de interne processen van uw bedrijf; wij hebben de kennis en vaardigheden in huis om dit voor u te ontwikkelen.

Amersfoortsestraat 15 3769 AD Soesterberg
085 - 303 59 50
Whatsapp