Diensten

Werken aan uw ambities, zonder zorgen.

We begrijpen als geen ander dat u iedere dag druk bent met de inhoudelijke zaken van uw organisatie. Daarom hebben we onszelf als doel gesteld om u te ontzorgen. We zien onszelf als een full-service marketing en consultancybureau.

Ons team bestaat uit mensen met verschillende achtergronden, waardoor we beschikken over alle disciplines onder één dak. We hebben de middelen en de kennis in huis om van uw ambities werkelijkheid te maken. We gebruiken hiervoor een doelgerichte aanpak; we zien het bouwen van een nieuwe website niet als doel an sich, maar als mogelijk middel om uw ambities te behalen.

Heeft uw organisatie ambitie? Graag bedenken we samen met u de beste strategie voor het behalen van uw doelen. Klik hier om contact met ons op te nemen.

19+

jaar ervaring

150+

partners met ambitie geholpen

17k+

conversies

Services

Web

U wilt een website of webwinkel die aansluit bij uw doelgroep en die ervoor zorgt dat uw mailbox overstroomt met aanvragen of bestellingen. Daarnaast wilt u dat uw website voorzien is van de nieuwste technieken, geschikt is voor mobiele apparaten, geoptimaliseerd is voor zoekmachines en die voldoet aan de meest recente wetgeving.

Marketing

Online marketing die uw doelgroep weet te bereiken en te activeren. Laat uw eigen medewerkers doen waar ze goed in zijn, dan zorgen wij voor de online marketing van uw organisatie. Meten is weten, wij houden de effectiviteit van uw campagnes nauw in de gaten.

Tools

Wij zijn meer dan websitebouwers en online marketeers. Met regelmaat komen wij bedrijfsprocessen tegen die met een tikkeltje automatisering een stuk efficiënter en leuker gemaakt kunnen worden. Wij bouwen slimme software die processen in uw organisatie stroomlijnt. Wij hebben een aantal direct inzetbare tools op de plank liggen, maar kunnen ook voor uw specifieke situatie een maatwerk tool ontwikkelen. Hieronder volgen een aantal voorbeelden van reeds ontwikkelde tools. 

 Beurstool

Op een beurs kunnen bezoekers snel en eenvoudig informatie achterlaten in een digitaal formulier. Dit scheelt veel invoerwerk.

 LED-boarding

Voor een leverancier van ledverlichting hebben wij tools ontwikkeld die de led-boarding en led-scoreborden aanstuurt bij diverse sportverenigingen.

 Telefoontool

Door vragen te bundelen, de ordenen en digitaal beschikbaar te maken, halen call-agents het maximale uit hun gesprekken.

 Fotoactie

Een van de tools die wij aanbieden waarmee onze partners met ambitie aan klantenbinding kunnen doen.

 Tijdregistratie

Deze tool gebruikt NFC-technieken om tijdregistratie eenvoudig en snel te maken. Gegevens zijn via de cloud inzichtelijk.

 Kassa

Een kassasysteem die het mogelijk maakt de producten op de webwinkel te koppelen met de producten in de fysieke winkel

 Assetti

Assetti maakt het mogelijk om uw handelswaar op een centrale plek in meerdere talen te specificeren, zodat deze snel in diverse uitingen gebruikt kunnen worden.

Wij bieden oplossingen voor het verbeteren van bedrijfsprocessen, marketing en sales aan de hand van de ambities van uw organisaties. Of het nu gaat om het ontwikkelen van een nieuwe website, het verzorgen van de online marketing van uw bedrijf of het verbeteren van de interne processen van uw bedrijf; wij hebben de kennis en vaardigheden in huis om dit voor u te ontwikkelen.

Amersfoortsestraat 15 3769 AD Soesterberg
033 - 299 69 39
Whatsapp